Blog

PROMOSYON ÜRÜNLERİ

Promosyon, belli zaman aralıklarıyla firmaların ürünlerine uyguladığı fiyat etiketleridir. Dönem dönem belli başlı markaların ürünleri promosyona girerek alıcıların daha uygun fiyatlı ürün alması sağlanır. Promosyon ürünleri firmadan firmaya göre değişiklik göstermektedir. Bir firma öne çıkardığı promosyon ürünleri sayesiyle aynı zamanda kendi reklamını da yapmış olur.

Firmanın belirlediği promosyon ürünleri genellikle en fazla bir hafta sürecek şekilde kampanyalanmış olmaktadır. Promosyon ürünleri satıldığı firmaya ve markaya göre farklılık göstermektedir. Örneğin bir giyim markası kış sezonunda en çok satılan ürünlerine kampanya yaparak promosyonlu hale getirir. Böylelikle alıcılar hem düşük maliyetle ürünlere sahip olur hem de bu fırsatla marka kendi reklamını da yapmış olmaktadır. Hemen hemen her markanın düzenlediği promosyonlar belli başlı konsept de içerebilmektedir. Yılbaşı, sevgililer günü, öğretmenler günü, anneler günü, babalar günü ve daha birçok özel günlerde promosyon çalışmaları oldukça fazla görülebilmektedir.

Siz de istediğiniz bir ürüne daha uygun fiyatla sahip olmak isterseniz belirtilen promosyon zamanlarını takıp edebilirsiniz.



Tüm Ülkelere İhracat

Toptanara.com Türk ürünlerini tüm ülkelere toptan satışını yapmaktadır

Ülke Değiştir
Arama