Blog

YEMEK TAKIMI TOPTANCILARI

Ailecek yenilen yemekler gibisi yok. Hep birlikte hazırlanan sofralar ve ardından beraber oturulan sofralar aile bağlarını güçlendirir. Sofraların baş tacı olan yemek takımları ne kadar kaliteli ve şıksa o kadar sofra özenilmiş ve şık görünür. Yemek takımı mutfak eşyalarının olmazsa olmaz yapı taşlarındandır. Özellikle de çeyizlerin en önemli eşyalarından biridir. Yemek takımı sofraların süsüdür.

Yemek takımı satışları hem parakende hem de toptan olarak gerçekleştirilebilmektedir. Yemek takımı toptancıları toptan alım yapacak kişilere hizmet verme amacındadır. Toptan yemek takımları direk üretici fiyatlı olduğundan parakende satışının daha altındadır. İstoç’ ta bulunan birçok firma toptan yemek takımı alacak müşterilerine hizmet vermektedir. İstenilen renk ve desende oldukça düşük maliyetli ve kaliteli ürünlerin hizmetini veren İstoç, genel olarak koli bazlı satış gerçekleştirilen firmalar barındırmaktadır. Ürünler sağlam paketlenmiş olduğundan kırılma veya deforme olma gibi sıkıntılar en aza indirgenmiştir. İstoç çatısı altında barındırdığı birçok firmayla yemek takımı toptancılarına istediği model ve istediği fiyat aralığına uygun ürünlerin satışı sunmaktadır.

Siz de ihtiyacınız olan yemek takımlarına İstoç Toptancılar Çarşısı’ ndaki yemek takımı toptancılarından ulaşabilirsiniz.  



Tüm Ülkelere İhracat

Toptanara.com Türk ürünlerini tüm ülkelere toptan satışını yapmaktadır

Ülke Değiştir
Arama